Krakti (Kracht) Festival

Welkom bij het Krakti Festival

Geniet van een dag vol muziek, dans en culinaire hoogstandjes op het Krakti Festival! Dit bruisende evenement, gehouden in het Beverwaard, Schinnenbaanpark, biedt een unieke mix van muzikale optredens, dansworkshops en heerlijk eten.

Laat je meevoeren door de opzwepende klanken van de getalenteerde muzikanten, met als blikvanger de sensationele Urban Kawina, Passion, Reality , Guilherme Pascoa en Bernadette Pires, The Project en Dansgroep Jen Stars.

Dansliefhebbers kunnen deelnemen aan de energieke salsa workshop en hun heupen losgooien op de dansvloer.

Ook aan de jongste festivalgangers is gedacht! Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen.

Inzamelactie Scholen Suriname

Daarnaast is er een bijzondere Surinaamse kleurplaat inzamelingsactie voor scholen in Suriname. Voor slechts €0,30 per kleurplaat kun je deelnemen aan deze actie en bijdragen aan het onderwijs in Suriname.

De volledige opbrengst zal gebruikt worden voor dit goede doel.

Bekijk de inzamelactie

Gezellig Samenkomen!

Het Krakti Festival is dé plek waar cultuur, muziek en lekker eten samenkomen. Ontdek de verscheidenheid aan smaken bij de diverse lekkernijen en proef de heerlijke gerechten die deze dag biedt.

Noteer de datum alvast in je agenda, want het Krakti Festival belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud!

Bekijk de Promo video!

Dit evenement is onderdeel van het programma Zomer op Zuid en wordt mede mogelijk gemaakt door Rotterdam Festivals in samenwerking met Cultuur Concreet.

Dit bericht is gepost in Event. Bookmark de link.